Isadepäeval lõbutsesid isad ja lapsed

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Kaarel Vaidla (pildil) oli üks neist, kes tuli isadepäeval koos lastega Ahhaa keskusesse meisterdama.
Ka Kaarel Vaidla (pildil) oli üks neist, kes tuli isadepäeval koos lastega Ahhaa keskusesse meisterdama. Foto: Kristjan Teedema

Ei tea, kas Ahhaa keskuses oli pühapäeval isasid rohkem kui tavaliselt, aga igatahes liikus seal koos lastega ringi hulganisti igas vanuses mehi.

Ka Kaarel Vaidla (pildil) oli üks neist, kes tuli isadepäeval koos lastega keskusesse meisterdama. Elektrimootoritöötoas, kus vasktraadijupist, magnetist ja patareist tehti väike pöörlev seadeldis, ei olnud Ernal (süles) ja Paulil suurt midagi teha, seal askeldati rohkem isa rõõmuks. Alumisel korrusel, kus näiteks piima sisse pandi vikerkaar, oli aga ka väiksematel tegemist palju.

Homopolaarsel elektrimootoril, nagu pildil näha, ei ole otsest praktilist eesmärki peale selle, et seda on tore teha. Vaidla pakkus välja, et nii võiks kodus panna pöörlema näiteks väikseid kergemaid jõulukaunistusi.

Teaduskeskuses oli isadepäeva puhul kümmekond töötuba, kus sai teha õhupallist kitarri, linnumaja, hambaharjast robotit ja palju muud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles