Rock kolis uude riietusruumi

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TÜ/Rocki korvpallimeeskond kolis eile tagasi oma vanasse riietusruumi, mis oli kahe nädalaga läbi teinud täieliku muutumise.

TÜ spordiklubi turundusspetsialisti Ivo Hundi sõnul tekkis riietusruumi uuendamise mõte suve lõpus. «Kapid valmisid umbes poolteist kuud tagasi ning ruumis alustasime tööd möödunud nädalal, kui Rock sõitis Leetu mängima,» rääkis ta.

Uus riietusruum on kujundatud musta ja halli värviga. Igal mängijal on isiklik nelja nagiga kapp, mille kohal helendab tema nimi. Kapi seina sisse on lõigatud Rocki logo. Kõik nimetahvlid on vahetatavad.

Riietusruumi mööbli tegi OÜ Smart Wood. Kujunduse autor on Kristin Do­ronin (vasakul), kes on kauaaegse Rocki mängija Marek Doronini abikaasa. «Ma arvan, et võib rahul olla,» märkis Kristin Doronin. «Idee oli tekitada igaühele piisavalt suur isiklik ruum. Võrreldes eelmisega peaks kontrast olema korralik.»

Mängijad kolisid uude riietusruumi sisse eile õhtuks. Enne hommikust trenni käisid aga mõnedki selle uut väljanägemist piilumas. «Päris vägev!» märkis Janar Taltsi ja Joosep Toome vahel istuv Timo Eichfuss. Ta arvas, et selline asi võiks anda ka mängijatele emotsionaalselt juurde. «Eks uued asjad teevad ikka tuju heaks.»

Samuti uut ruumi hindamas käinud Marek Doronin ütles, et mulje on vinge. «Mugavam on nüüd küll. Selline peaks olema Eestis ainulaadne. Isegi Balti liigas pole midagi niisugust kusagil näinud,» tõdes ta.  

Ivo Hundi sõnul valmis uus riietusruum sponsorluse korras ega läinud klubile palju maksma. «Ilma selleta poleks see töö võimalikuks saanud,» sõnas Hunt. Ta avaldas samuti lootust, et paremad tingimused mõjuvad mängijatele positiivselt. «Mõnes mõttes on see pisike asi, aga kokkuvõttes loevad sellised asjad mängijatele palju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles