Tartu veekeskuse juhiks kandideeris ligi sada inimest

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aura veekeskus Tartus.
Aura veekeskus Tartus. Foto: Sille Annuk

Aura veekeskuse uue juhi leidmiseks korraldatud konkursile saatis CV ja tulevikukava pea sada kandidaati. Uus juht peaks selguma hiljemalt novembri keskpaiku ning asub tööle uuel aastal.

OÜ Tartu Veekeskuse nõukogu esimehe Triin Anette Kaasiku sõnul tuli avaldusi veidi alla saja. «Tundub väga popp koht olema,» lausus Kaasik, kelle sõnul paljud ei kvalifitseerunud.

Hindamiskomisjon pole Kaasiku sõnul lõplikku otsus veel teinud, aga esimese ringiga valiti välja viis-kuus kandidaati. «Nende hulgas on nii mehi kui ka naisi ja on ka tartlastele tuntud inimesi. Aga ma ei soovi ühegi nimega spekuleerida,» märkis Kaasik.

Kandideerimiseks pidi saatma nõukogule ka oma kava veekeskuse tuleviku kohta. «Oli nelja-viielauselisi ja oli väga pikki ja põhjalikke visioone. Praegu oleme rohkem tähelepanu pööranud kandidaatide senisele kogemusele, oskustele ja kompetentsusele,» selgitas Kaasik.

Selle nädala lõpus või uue alguses tuleb väljavalitutega vestlusvoor ning hiljemalt novembri lõpuks võiks Kaasiku sõnul Aura uus juht olla selgunud. «Ma väga loodan, et leiame sobiliku,» lausus nõukogu esimees ning märkis, et takistuseks võib saada suur palgasoov.

«Palgasoovid on päris suured. Need on oluliselt suuremad, kui me eelarves oleme arvestanud. Kui me palgas üksmeelt ei leia, siis võib juhtuda, et peame kandidaatide ringi laiendama,» ütles Kaasik. Tööle hakkab väljavalitu uuel aastal.

«Kuna enamik inimesi on praegu kusagil tööl, siis ei tule kiire äratulek kõne alla. Pigem panustame sellele, et leida hea inimene, mitte et ta kindlasti 1. detsembril juba ametis oleks,» selgitas Kaasik lisades, et seniks leitakse asendaja majast seest. Aura praegune juht Kairi Ustav siirdub uuele tööle 1. detsembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles