Palusalu mälestusturniirilt tuli medal ka Tartusse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palusalu mälestusvõistlustelt hõbeda võitnud Magnus Piirits.
Palusalu mälestusvõistlustelt hõbeda võitnud Magnus Piirits. Foto: Erakogu

Tallinnas peetud Kristjan Palusalu mälestusturniiril kreeka-rooma maadluses võitis seitsme riigi sportlaste konkurentsis kuni 66 kg kehakaalus hõbemedali tartlane Magnus Piirits.

Tartlastest läks matile mitmeid Eesti meistrivõistluste medalivõitjad: Rainer Grosberg (TÜ ASK), Hayk Muradijan, Mario Kramin ja Hardo Toots, märkis Kalev/Englas SK treener Voldemar Press. Kõik nad olid medaliheitlusele üpris lähedal, kuid õnnest jäi puudu ja leppida tuli viienda kohaga.

Kuni 66 kg kaalus läks Eesti meistrivõistluste teise koha võitjal Magnus Piiritsal (TÜ ASK) aga paremini. Finaalis tuli alistuda üksnes tugevale sakslasele ja tasuks hõbemedal.

Pressi sõnul on ka uuendatud maadlusreeglid end õigustanud. Püstimaadluses näeb rohkem võtteid, partermaadlust võib näha vaid siis, kui üks maadlejatest on ilmselgelt passiivsem.

«Maadlusmaailmas omamoodi ootusärevust siiski jagub, sest oodata tuleb muudatusi ka kaalukategooriates,» lisas Press.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles