Tartu maadlejad tõid Märjamaalt täiskomplekti medaleid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakul Margus Rääk, mitmekordne Eesti meister täiskasvanute vanuseklassis ja paremal Hardo Toots, värske Eesti juunioride meister.
Vasakul Margus Rääk, mitmekordne Eesti meister täiskasvanute vanuseklassis ja paremal Hardo Toots, värske Eesti juunioride meister. Foto: Erakogu

Märjamaal, Eesti juunioride (18-20 aastased) meistrivõistlustel kreeka-rooma maadluses, võitsid tartlased täiskomplekti medaleid.

Kuni 55kg kaalus sai pronksmedali alles 15-aastane SK Englas noormaadleja, eriloaga võistlema lubatud Hindrek Käppa.


Kuni 84kg kaalus maadlesid finaalis tartlased Hardo Toots (Kalevi SK) ja TÜ ASK esindaja Vahur Steinberg. Mullune Tartu parim juunior Toots oli ka seekord võitja, Steinbergile seega hõbemedal.


Medalivõitu üritas ka kalevlane Leimar Pärtmaa (-74kg), seekord 5. koht. Pronksmedali samas kaalus sai aga Tartumaa ML kreekaroomlane Aigo Pikk.

Noorte (kuni 15-aastased) tartlaste kevadhooaja viimane tõsisem jõuproov peetakse Tartu õpilaste meistrivõistlustega 25.aprillil EMÜ uues spordihoones

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles