Selgusid haljasalade hooldajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linna haljasalade hoolduse 2014.–2017. aasta riigihankel tunnistati edukaks ISS Eesti ASi pakkumine maksumusega 965 845 eurot, HKP OÜ pakkumine hinnaga 319 609 eurot, Lõunalaante OÜ pakkumine maksumusega 204 800 eurot ja Teehoolduse OÜ pakkumine maksumusega 83 557 eurot.

Riigihanke võitnud töövõtjad teevad oma hooldatavates parkides ja haljasaladel aasta ringi hooldustöid: niidavad muru, koristavad prahi, teevad kõnniteede suvise ja talvise hoolduse, puude ja põõsaste hoolduslõikuse, remondivad pargiinventari ja hooldavad mänguväljakuid.

Tartu linna avalikud haljastud on vastavalt nende asukohale, käidavusele, otstarbele ja väljaehituse astmele jagatud nelja hooldusklassi, millest sõltub seal tehtavate tööde hulk ja intensiivsus. Eelmise perioodiga võrreldes on lisandunud umbes 40 ha haljasalasid, alleid ja tänavaalasid. Hoolduse alla on umbes 340 ha haljastuid ja 2014. aastal kulub nende hooldusele 479 399 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles