Tartu Linnasprint alustab homme uut hooaega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Linnasprint.
Tartu Linnasprint. Foto: sport.emu.ee

Tartu Linnasprint alustab homme 2010.a. hooaega. Korraldajate sõnul püütakse võistlus muuta veelgi põnevamaks ja paremaks.



Ees ootavad väikesed muudatused võistlussüsteemis, kuid üldjoontes jääb ürituse idee samaks. Kui varem oli igal etapil rada kindlalt paika pandud, siis käimasoleval aastal ei ole kõik etapid ühesugused.


Vähemalt üks etapp on valikorienteerumine, mille käigus kujundab iga võistluspaar endale ise raja.

Etappide toimumisajad:
I etapp 24. märts 16.30-18.30, kepikõnd 18.00
II etapp 12. mai (ühtlasi ka EMÜ meistrivõistlused)
III etapp 22. september

Homme startiva etapi rada kulgeb Tartu kesklinnas. Kõik punktid on märgistatud. Iga vahelejäänud või valesti võetud punkt annab 5 trahviminutit. Kepikõndijad stardivad koos teejuhiga.


Orienteerujatel kaks võistlusklassi: absoluutklass ja kooliõpilased (kooliõpilaste tulemused lähevad ka koolide arvestusse) ning naiste ja meeste paaride eraldiarvestus. Ühe võistkonna moodustavad kaks liiget. Segapaar läheb meeste arvestusse. Kepikõndijatel võistlusklassid puuduvad.


Absoluutklassi ja kooliõpilaste etapivõitjad selgitatakse aegade põhjal. Igal etapil koguvad mõlema klassi osalejad vastavalt oma lõpuprotokolli positsioonile punkte, mis summeeritakse ning lähevad arvesse üldvõitja selgitamisel pärast 3. etappi. Üldarvestuses lähevad arvesse kahe parima etapi punktid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles