Korteriühistute seminar pakub ideid säästmiseks

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Sääst korteriühistus» on seminar, kus suured teenusorganisatsioonid selgitavad korteriühistute juhtidele ja liikmetele kokkuhoiuvõimalusi ning jagavad säästuideid.


Tartu linnapea Urmas Kruuse sõnul puudutab nii kütte-, vee- kui ka elektrikuludelt säästmine igaüht meist ja kokkuhoiuga tegelemine on tänasel päeval väga aktuaalne. «Säästmine ei ole ühepäevaprojekt, vaid investeering tulevikku ning see peaks saama meie elustiiliks,» lisas Kruuse Tartu pressiteenistuse vahendusel.



Ürituse eesmärk on tõsta inimeste teadlikkust säästlikust energiatarbimisest, et praegu ületada ja tulevikus ennetada neid probleeme, mis tänavuse külma talve tõttu on esile kerkinud.



Seminaril, mis algab neljapäeval kell 11.15 Dorpati konverentsikeskuses, on osalemine tasuta. Üritusel esinevad ettekannetega Tartu linnapea, Tartu Veevärk ja Fortum Tartu juhatajad ning Eesti Energia, SEB, Salva Kindlustuse ja Baueri Veetehnika esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles