Spordiklubi meelitab annetama

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefondi tegevjuht Külliki Saar ning spordiklubi Fittest Tartu juhataja Elvis Lillevälja leidsid väetimate aitamiseks koostöövõimaluse.
Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefondi tegevjuht Külliki Saar ning spordiklubi Fittest Tartu juhataja Elvis Lillevälja leidsid väetimate aitamiseks koostöövõimaluse. Foto: Kristjan-Johannes Konsap

Fittesti spordiklubi Tartus ja Tallinnas on otsustanud kavala nõksuga panna spordisõbrad loobuma 25 kroonist, et annetada see Tartu Ülikooli Lastefondile.


13. ja 14. märtsil palutakse kõigil, kes löövad kaasa Les Millsi treeninguprogrammi uusi kavu tutvustavates tundides, annetada 25 krooni.

Les Millsi treeningubrändi harjutused ja muusika on kolme kuu vältel kogu maailmas ühesugused. Kõik kavad on koostatud nii, et tundi saaksid nautida algajad ja edasijõudnud ning et uue koreograafia õppimist võiksid alustada kõik ühelt tasemelt. Uute treeninguprogrammide esitlemine leiab aset neli korda aastas.

Fittest Tartu klubi tegevjuht Elvis Lillevälja ütleb, et neid esitlusi nimetavad nad suurteks nädalalõppudeks ehk Les Mills Super Weekend'iks.

Seni on huvilised saanud neil osaleda tasuta, tänavu palutakse igaühel teha sümboolne annetus. Klubi endale sealt mitte ühtegi krooni ei võta.

Annetus tulevikule


«On ju tore, kui ajal, mil endal enam väga raske ei ole, saad ühiskonnale midagi head teha,» rääkis Lillevälja. «Usume, et lapsed, kes on vahepeal haiged olnud, oskavad oma tervist tulevikus hinnata. Niisiis toetame kaudselt spordiklubi tulevasi liikmeid.»

Elvis Lillevälja loodab, et keegi treeninguile tulijaist ei pea 25 krooni paljuks ja et pigem toob see hea sõnum rahvast juurde. «Meie Tartu saalid ei ole küll suured, aga me alustame hommikul kohe ja teeme iga kava mitu korda läbi,» selgitas ta.

Jutt käib body-balance'ist (jooga, Pilates, taiji), body-com­­bat'ist (võitluskunstide imiteerimine), body-jam'ist (tantsutreening), body-pump'ist (jõutreening) ja RPMist (sisejalgrattatreening).

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi juht Küllike Saar ütles, et annetamisidee tuli spordiklubilt endalt. «Varem on sama klubi otsustanud loovutada iga nende klubi joogiautomaadist ostetud joogist krooni lastefondile,» ütles ta.

Uus jälgimismonitor


Elvis Lillevälja märkis, et hea oleks, kui joogiautomaatide ja treeninguprogramme tutvustavate nädalalõppude annetusrahast koguneks aasta lõpuks niisugune summa, mille eest saaks lastekliinikule osta järgmise beebimonitori.

Fittesti nädalalõpud
• 13. ja 14. märtsil Kalda tee 1c majas.
• Järgmised uute treeningukavadega nädalalõpud on esialgse kava kohaselt 5. ja 6. juunil, 11. ja 12. septembril ning 11. ja 12. detsembril.
• Sündmusele tulijal palutakse annetada 25 kr.
• Täpsemalt tartu.fittest.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles