ERMi uue hoone maketid koonduvad näitusele

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabariigi aastapäeva tähistab Eesti Rahva Muuseum 24. veebruaril kell 14 algava üritusega, kus mängivad muusikud ning kus rahva silme ette jõuab näitus «Uus hoone / ERM 101».


Neljapäeva õhtust alates hakkasid Tartu kunstikooli noored kandma hiiglaslikule tahvlile maja külgjoonist, mille kogupikkuseks peaks kujunema ligikaudu 18 meetrit. Põrandale joonistatud 1:20 mõõtkavas maja jooned annavad aimu maja sisemusest ja paigutusest, vahendas muuseumi kommunikatsioonijuht Liisi Toom.



Avataval näitusel saab esmakordselt vaadata ERMi uue hoone ruumikavandeid, projekteerimise hetkeseisu ning tutvuda värskete ideedega Raadile tuleva uue hoone ala arengutes.



Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud sündmusel saavad oma mõtteid ERMi uue maja kohta seinale jäädvustada ka linnakodanikud. Taustaks esineb ansambel Aerosfäär ning kõlab Ivo Rulli, Raul Vaigla, Mihkel Mälgandi, Raul Söödi ja Raun Juurika live-muusika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles