Tartu kunstikool kolib uude õppehoonesse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstikooli uue maja olustikku püüdis paberile panna Tartu kunstikooli õpilane Helen Bunder, juhendaja Peeter Krosmann.
Kunstikooli uue maja olustikku püüdis paberile panna Tartu kunstikooli õpilane Helen Bunder, juhendaja Peeter Krosmann. Foto: Helen Bunder

Tartu kunstikooli õpilased ja õpetajad töötavad vanas paigas Tähe tänaval veel viimaseid päevi. Tuleval esmaspäeval leiab aset suur kolimine üle õue uude õppehoonesse – klaastorniga majja Eha tänaval.


Ehkki hoone saab lõplikult valmis alles maikuu lõpuks, saab osa ruume kasutusele võtta juba nüüd, teatas kunstikool pressiteate vahendusel. Pidulikud avamisüritused jäävad septembrisse.



9.-11. septembrini on kavas kunstikutsealane ümarlaud, kus kõne all kunstikutseharidusele esitatavad nõuded ja väljundid tööturule. Lisaks on plaanis foto-, koomiksi-, joonistus- ja maalinäitused, samuti stiliseeritud rongkäik Tartu kunstikooli endiste majade juurde Veski ja Kuperjanovi tänaval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles