Trašanovi kohtuotsus tuleb märtsis

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Trašanov
Georg Trašanov Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Kohus langetab endise Valga maavanema Georg Trašanovi ning AS Go Busi kriminaalasjas otsuse 10. märtsil.


Tartu kohtute pressiesindaja Krista Tamm teatas, et maakohus kuulutab otsuse Georg Trašanovi (55), Kalle Muru (42), Aivo Pärna (41), Valter Keisi (48) ja ASi GoBus kriminaalasjas välja Põlva kohtumajas 10. märtsil kell 13.



Tamme teatel jätkus täna istung kohtuvaidlusega, kus GoBusi kaitsja vandeadvokaat Tarvo Lindma ja Valter Keisi kaitsja vandeadvokaat Anne Tammer palusid oma kaitsealused õigeks mõista.



Kohtuvaidlusele järgnenud viimases sõnas palusid süüdistatavad samuti kohtul end õigeks mõista.



Valga maavanema ametikohalt kriminaalmenetluse ajaks kõrvaldatud Georg Trašanovit süüdistatakse ametiisikuna pistise ja altkäemaksu võtmises.



Kalle Muru GoBusi juhatuse liikmena pistise ja altkäemaksu andmises, Aivo Pärna GoBusi juhatuse esimehena pistise ja altkäemaksu andmisele kaasaaitamises ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises, Valter Keisi GoBusi juhatuse liikmena pistise ja altkäemaksu andmisele kaasaaitamises ning juriidilist isikut GoBus pistise ja altkäemaksu andmises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles