Lastefond korraldab heategevusliku tervisepäeva

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinna spordimaja.
Annelinna spordimaja. Foto: Sille Annuk / Postimees

Laupäeval on kõik tartlased oodatud Annelinna spordimajas toimuvale heategevuslikule sportlikule üritusele «Energiasüst II». Kogu piletitulu läheb Tartu Ülikooli kliinikumi lastehaiglale vajaliku aparaadi ostmiseks.


Kliinikumi lastefondi teatel läheb kogutav raha lastehaiglale CPAP-aparaadi ostmiseks. See on paljudele enneaegsetele vastsündinutele esimestest eluminutitest vajalik kopsude avanemist soodustav aparaat, mis on ette nähtud kasutamiseks haigla tingimustes ööpäevaringselt. Masin pakub parimat alternatiivi kunstlikule hingamisele ja vähendab oluliselt kopsukahjustuse teket.



Üritus algab spordimajas 21. novembril kell 11 ning pakub mitmekesist päevakava.



Päev sisaldab erinevaid aeroobikatunde silmapaistvate ja tuntud treenerite juhendamisel. Eesti Arstiüliõpilaste Seltsi juhtimisel toimub terviseprogramm koos nõuannetega.



Kohvikuruumides toimuval seminaril kohtuvad enneaegselt sündinud lapsed ja nende vanemad ning lastearstid (seminari algus 9.30).



Üritusele on oodatud lapsed ja vanemad igas vanuses, kes saavad osa võtta kogu programmist ja sellega toetada lastehaiglat. Pisematega on tegelema tulnud ka lastefondi vabatahtlikud, kelle valvsa pilgu all huvitegevust korraldatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles