Elvas valmis väike metsalava

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva tervisespordikeskuses valmis uhke metsalava.
Elva tervisespordikeskuses valmis uhke metsalava. Foto: Elva tervisespordikeskus

Tartumaa tervisespordikeskuses Elvas sai valmis üsna ainulaadne tiigi kaldale ehitatud vabaõhulava. Esimene kontsertki on laval juba peetud - äsja andsid seal kontserdi laulja Hedvig Hanson ja kitarrist Andre Maaker.

Amfiteatrit meenutava lava teevad kordumatuks palkpingid, millest igaüks on omaette kunstiteos, rääkis tervisespordikeskuse juht Priit Viks. Publiku käsutuses on nii loomaks, linnuks kui ka liblikaks kujundatud pingid.

Lavale mahuvad esinema väiksemad muusikute kollektiivid, näitetrupid või lektorid. «Koht sobib hästi ka koolidele õueõppe korraldamiseks,» lisas Viks.

Hedvig Hanson kiitis lava head akustikat ning kontserdi heli kandus ka kaugemate kuulajateni. Publikut mahub pinkidele istuma 150, teist samapalju mahub mättale kükitama.

Tervisepordikeskuse vabaõhulava valmis Elva metsapealinna projekti raames. Idee autorid, kavandite joonistajad ja paljude pinkide valmistajad olid Elva kunstnikud Anni Irs ja Mariina Tiidor. Pingid saagisid välja Eesti parimad vigursaagijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles