Elva valis tunnuslauseks hoopis «hoiame üksteist!»

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva raekoda.
Elva raekoda. Foto: www.elva.ee

Ehkki Elva elanikud valisid männilinnale pakutud tunnuslausete seast oma lemmikuks «Elva - on koht kus tahaks olla ja tulla», tunnistas Elva 70. aastapäevaks tunnuslauset valiv komisjon võidulauseks hoopis «hoiame üksteist». Võidulause autor on Kayvo Kroon.

Täna tuli konkursi komisjon kokku, et teha lõplik otsus tunnuslause osas. Kõik komisjoniliikmed leidsid, et nimetatud lause tugevuseks on tulevikku suunatus. Lisaks avaneb lauses kenasti linna logo kontseptsioon.



«Me väärtustame ja hoiame veekogusid, metsasid, keskkonda; väärtustame turvalist, õnnelikku lapsepõlve ja peret; Elva alev asus kolme ümberkaudse valla liitumiskohal; Elvas said kokku kolme kihelkonna piirid. Me oleme väikesed ja peame kokku hoidma. Seega, hoiame üksteist!» märgib Elva linna avalikkussuhete spetsialist Merike Järv oma teates.



Pressiteate kinnitusel võimaldab võitnud tunnuslause Elval ennast läbi mitmete legendide tutvustada ning toob esile ainulaadsuse ja omapära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles