Tartu vald tühistas jalgpallipargi ehitusloa

Martin Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu valla vallavanem Aivar Soop.
Tartu valla vallavanem Aivar Soop. Foto: Margus Ansu / Postimees

Raadimõisa elanike vastuseisu tõttu tühistas Tartu vallavalitsus kolmapäeval MTÜle Jalgpallipark antud ehitusloa jalgpalliväljakute rajamiseks Mõisajärve tänava ja Narva maantee vahele.


Tartu vallavanem Aivar Soop tõdes, et vald allus enne valimisi seitsme harjutusväljaku ehitusluba tühistades mõnekümne inimese survele. Viimastel päevadel saadi Raadimõisast aga ka väljakute rajamist toetavaid kõnesid.



«Mulle on helistatud ja öeldud: ärge andke järele, lastele on tegevust vaja. Mõned on lausa pahandanud, et me järele andsime,» vahendas Soop.



Soobi kinnitusel on Raadimõisa vutipargi plaan nüüd tagasi alguspunktis, kust saab jätkata kohalikega diskussiooni või võtta kurss Raadi lennuvälja ruleerimisrajale, mille juurde on jalgpalliplatsid ette nähtud kehtiva detailplaneeringuga.



Vallavanem kordas aga, et Raadimõisa elurajooni külje alla saaks harjutusväljakuid rajada mitu korda kiiremini ja odavamalt. MTÜ Jalgpallipark plaanis avada seal palliplatsid juba 2011. aasta kevadel. Enam kui kilomeeter ida pool lennuvälja alal kulub selleks neli-viis aastat, hindas Soop.



«Vaatame rahulikult. Arvan, et kevadel tuleme teema juurde tagasi,» lausus Soop.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles