Kassipoeg hea sõna vastu

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agur Berg (vasakul) oli tulnud kaema, kas äkki annaks väga vabalt turult kassipakkuja Tõnis Juhti käest enda emale kassipoeg soetada.
Agur Berg (vasakul) oli tulnud kaema, kas äkki annaks väga vabalt turult kassipakkuja Tõnis Juhti käest enda emale kassipoeg soetada. Foto: Margus Ansu

Kauplemismelu ja ostlemishulluse tasakaalustamiseks pidasid keskkonnahoidlikult mõtlevad inimesed kaubamaja ja Vanemuise vahelisel alal Väga Väga Vaba Turgu.


«Ei noh, võite ka niisama võtta, aga ilus oleks, kui midagi asemele jätate,» seletas turule ehitusjääkide hulgast leitud uusi kruvisid pakkuma tulnud Olev Roots.

Turule oli toodud raamatuid, vanu riideid, õunu, isetehtud luulet, joonistusi ja ka kassipoeg. Agur Berg (vasakul) oli tulnud kaema, kas äkki annaks väga vabalt turult kassipakkuja Tõnis Juhti käest enda emale kassipoeg soetada.

Turgu korraldas A-raamatukogu, mis on samal põhimõttel toimivat turgu ka Tallinnas organiseerinud. «Siin Tartus on Tallinnaga võrreldes täiesti rekordüritus,» rääkis turu korraldaja Indrek Haas. Laupäeval käis Haasi hinnangul turul kaupa pakkumas ja vahetamas tuhatkond inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles