Tartusse kerkib päästeameti ja häirekeskuse ühishoone

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tartusse Annelinna hakatakse ehitama päästeameti ja häirekeskuse ühishoonet.

«Tartusse Kaunase puiestee 73a kinnistule ehitatav ühishoone on ühe- kuni kolmekorruseline ja paikneb paralleelselt Jaama tänavaga,» ütles Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsi kommunikatsioonijuht Madis Idnurm BNSile.

«Eesmärgiks on tähtaegselt ja optimaalsete kuludega ehitada hoonete kompleks, mis oleks pääste- ja häirekeskusele igati sobiv, vastaks kehtestatud nõuetele, oleks ülalpidamises võimalikult vastupidav ja kauakestev ning mille ülalpidamiskulud oleks võimalikult madalad,» lisas Idnurm.

Ühishoone suuruseks on kavandatud 4326 ruutmeetrit ja selle on projekteerinud Arhitektibüroo Siim & Põllumaa OÜ. Hankedokumentidest lähtuvalt hakkab hoonealune pind olema 2549 ruutmeetrit.

Ehitustegevuse eeldatav valmimistähtaeg on 2014. aasta november.

Riigihankele pakkumusi oodatakse kuni 19. augustini. Pakkuja peab olema viie aasta jooksul teostanud vähemalt kaks üle 4000-ruutmeetrise suletud netopinnaga hoonega sarnast ehitustööd, mille maksumus on olnud vähemalt kolm miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles