Põleva rehvihunniku kustutamine maksis ligi 10 000 eurot

Madis Filippov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto põlengust.
Foto põlengust. Foto: Lõuna päästekeskus

Päästekeskus edastas Tartu vallavalitsusele seoses ulatusliku rehvide tulekahjuga märgukirja. Päästetööde hinnangulised kulud ulatuvad umbes 10 000 euroni.

24. juuni varahommikul kell 4.39 teatati häirekeskusele, et Tartu vallas Raadi vanal lennuväljal põleb suur rehvihunnik. Kustutustööd kestsid kella 16.16ni. Täna hommikul käidi sündmuskohal järelkustutustöödel.

Kustutustöid raskendas see, et kustutusvett prügihunnikute lähedusest saada ei ole. Päästetööde hinnangulised kulud ulatuvad umbes 10 000 euroni.

Tartu külje all Raadi vanal lennuväljal suures ulatuses põlenud rehvid ja muu prügi on ladustatud Tartu valla territooriumile. Prügi on piirkonnas väiksemas ulatuses põlenud varemgi.

Päästekeskus edastas vallavalitsusele märgukirja järelepärimisega, mida kavatseb vald ette võtta, et tulevikus selliseid tulekahjusid enam ei juhtuks. Kiri edastati teadmiseks ka keskkonnainspektsiooni ja keskkonnaameti kohalikele asutustele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles