Raadil süttinud rehvid on «Teeme ära» prügi

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Raadi endisel lennuväljal põles hommikul suur rehvihunnik.
Tartus Raadi endisel lennuväljal põles hommikul suur rehvihunnik. Foto: Lõuna päästekeskus

Tartus Raadi endisel lennuvälja öösel põlema süttinud vanade rehvide hunniku näol on tegemist viie aasta eest koristustalgutel «Teeme ära»kogutud rämpsuga, mida pole suudetud siiani ladustamisplatsilt ära koristada.

Põlengu kustutamine jätkus pea terve tänase päeva ning päästjatel õnnestus ära hoida tule levik kõrvalasuvatele prügihunnikutele, vahendas ERR uudised «Aktuaalset kaamerat».

«See hunnik on olnud siin pikalt atraktiivne ja neid põlenguid on siinkandis palju olnud ja kahjuks on ka tulevikus, sest see prügi on siia küll hunnikusse kuhjatud, kuid juba aastaid ta siin seisab suurtest koristustalgutest saadik ja paraku nii on, et peame siin tihti käima kätt harjutamas,»rääkis Lõuna-Eesti päästekeskuse vanemoperatiivkorrapidaja Kalev Näär.

Erinevaid rehvihunnikuid panevad pahategijaid Raadil põlema üsna sageli, kuid konkreetselt niinimetatud koristustalgute prügi põles viimati täpselt kuu tagasi. Toona saadi kahjutulele piir tunniga. 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles