Miks muutub Eedeni Konsum Maksimarketiks?

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Tarmo Punger.
Pildil Tarmo Punger. Foto: Margus Ansu

Eedeni Konsumis algas remont ning hiljem muutub kauplus Maksimarketiks. Miks?

Tarmo Punger
Tartu Tarbijate Kooperatiivi juhatuse esimees:

Väga mitmel põhjusel. Esiteks sellepärast, et Eedeni Konsumi sisustus pärineb osalt sellest kunagisest Kalda tee Kon­sumist, osalt kümne aasta tagusest Eedeni keskuse avamise ajast. Seetõttu oli käes aeg sisustust värskendada ja suur hulk asju uuendada.

Teiseks oli nüüd otstarbekas teha ka müügisaalide remont. Kolmandaks, kui need tööd juba ette sai võetud, siis tekkis ka mõte laiendada senine Konsum Maksimarketiks. See peaks olema sarnane Lõunakeskuse Maksimarketiga, mida me uuendasime aasta tagasi. See uuendus on ennast kõvasti õigustanud, sest käive ja klientide hulk on kasvanud.  

Kas poe ümbertegemine tähendab klientidele ka ebamugavusi?

Jah, see tähendab kahe kuu jooksul teatud ebamugavusi. Pood küll töötab, aga osa pinnast on kogu aeg remondi all ja see ala kogu aeg muutub. Sellega seoses on mingites kaubarühmades võimalused kitsamad kui tavaliselt. Me teavitame sellest kliente ka kohapeal.

Kas nimevahetus tähendab muutust ka kaubavalikus?

Jah, see tähendab mõningast kaubavaliku muutust ja mõned kaubarühmad kolivad ühe koha pealt teise koha peale. Tulevad ka teistsugused reklaamiribad ja teine kujundus.

Millal ümberkorraldused läbi saavad?

Kõik saab läbi augusti lõpuks.

Kas mõni teinegi Tartu Konsum võiks lähiajal Maksimarketiks muutuda?

Ei. Lihtsalt Eedeni Konsumi põrandapind võimaldab maksi­marketi kontseptsiooni elluviimist. Kõik ülejäänud Kon­sumid on meil supermarketi kategoorias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles