Reformierakond esitab Tartu linnapea kandidaadiks taas Kruuse

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Kruuse
Urmas Kruuse Foto: Liis Treimann / Postimees

Reformierakonna Tartu piirkonna üldkogu kinnitas eile linnapeakandidaadiks praeguse meeri Urmas Kruuse, kes on partei Tartu piirkonna esinumber olnud kahtedel valimistel.

Kruuse ütles üldkogul peetud kõnes, et peab oluliseks Tartu kui Eesti parima elukeskkonnaga linna kontseptsioonis edasiliikumist.

«Eelseisval valitsemisperioodil on Reformierakonna jaoks olulisteks väljakutseteks Tartu hariduslik innovatsioon, linnakodanike asjaajamise lihtsustamine ning kaaslinlaste suurem kaasamine otsustusprotsessidesse. Pöörame ka kõrgendatud tähelepanu linlaste sportimis- ning vaba aja veetmise võimaluste parendamisele, sotsiaalküsimuste lahendamisele ning vanade ja noorte toimetulekule,» rääkis ta.

2009. aasta kohalikel valimistel kogus Kruuse Tartus kandideerides 6102 häält. Järgmised kohalikud valimised toimuvad 20. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles