Karlova päeval saab paika linna keskpunkt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlova päev. Karlovlaste rongkäik.
Karlova päev. Karlovlaste rongkäik. Foto: Kristjan Teedema

Nädal aega kestnud Karlova linnaosa päevad kulmineeruvad laupäeval Tähe ja Pargi tänava vahelisel haljasalal peetava Karlova päevaga. Siis saab ajutise tähistuse ka Tartu geograafiline keskpunkt, mis asub Karlovas, üsna peoplatsi läheduses.

Karlova päev algab kell 10 laste loomehommikuga Anna Edasi kohvikus ning kala- ja paadiasjade täikaga Rebase sadamas. Alates kella 11-st saab sisse põigata Tartu loomemajanduskeskuses toimuvale Disainimaja kleidipäevale ja uudistada taimede lummuse päeva tegevusi Pargi 8 juures, kuhu rajatakse maheaeda, teatas Karlova selts.

Päeva põhiprogrammi juhatab sisse kell 11 Rebase sadamast algav karlovlaste rongkäik, mis suundub läbi Karlova peoplatsile. Päeva jooksul saab osaleda karlovlaste laadal ja põnevates õpitubades nii suurtele kui ka väikestele, nautida muusikaprogrammi kohalike ja kutsutud kollektiivide esituses.

Karlova päevade täpse kava leiab Karlova seltsi koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles