«Hullunud Tartu» kogumik tuli trükist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja on tulnud trükist raamat «Pilt ja sõna. Hullunud Tartu 2010–2012». Selle tekstid annavad eesti ja mõnes teises keeles ülevaate kirjanike ja kunstnike teostest, mis on kõlanud ja mida on näidatud rahvusvahelistel festivalidel «Hullunud Tartu». 312-leheküljelises raamatus on ka reprosid kunstiteostest.

Esitlus on kirjandusfestivali Prima Vista eelüritusena 4. mail kell 15 vinoteegis Reserva (Vanemuise 19). Esinevad Andy Willoughby (Suurbritannia), Esa Hirvonen (Soome), Maarja Pärtna, Aare Pilv, Aime Hansen ja Luulur.

Jaan Malin kui raamatu peatoimetaja lisas, et kui on ilma, siis on sealsamas maja hoovis, ja kui sajab, siis majas sees samal päeval kell 11–14.45 tema ja Peeter Krosmanni performance «Krimi?».

«Pilt ja sõna» peatoimetaja sõnul poodidesse müügile ei lähe. «Huviline võtku minuga ühendust või – veel parem – tulgu festivalile «Hullunud Tartu» ja/või Prima Vista,» lisas ta. «Seal on nad müügil, kuni on, mida müüa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles