Lapsi oodatakse jalgrattakooli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratturid. Foto on illustreeriv.
Jalgratturid. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tartu jalgrattakool alustab kevadiste kursustega 10–15-aastastele lastele. Esimene kursus alustab 3. aprillil ja teine rühm 18. aprillil. Kursusele oodatakse 10–15-aastasi lapsi, kes soovivad saada jalgrattajuhiluba.

Kursusel omandatakse teadmisi teooriaklassis ja harjutusväljakul ning kogenud juhendajate järelevalve all tänavaliikluses. Iga osaleja saab koos helkurvesti ja jalgrattajuhiloaga Tartu linna jalgrattateede kaardi. Teooriatunnid on keskkonnahariduse keskuses (Kompanii 10), õppesõit ja sõidueksam Tähtveres Tartu laululava juures jalgratta õpperajal.

Õppesõidutundideks läheb osalejal tarvis oma jalgratast ja kiivrit. Jalgratta puudumisest tuleb koolitajat aegsasti teavitada, et ta saaks kaasa võtta varujalgratta.

Jalgrattakooli kursustele saab registreeruda keskkonnahariduse keskuses Kompanii 10, telefonil 736 6120 või meiliaadressil info@teec.ee. Kursuse hind lapse kohta on 10 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles