Võidutöö valmis paari tunniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthias Jonathan Vaino loodud «Maale elama» logo.
Matthias Jonathan Vaino loodud «Maale elama» logo. Foto: Erakogu

Tartu kunstikooli õpilane Matthias Jonathan Vaino lasi käiku oma maaelu kogemuse ning valmistas kiiresti võistluseks logo, mis hakkab nüüd võidutööna inimesi maale elama kutsuma.

«Võit oli üllatav, sest konkurendid olid väga tugevad,» ütles Matthias Jonathan Vaino, kes õpib Tartu kunstikooli 3. kursusel trükimeedia kujundajaks-küljendajaks. Kunstikooli kujundusringis käiva Vaino konkurendid olid sama kooli 4. kursuse kümmekond kujundusgraafikut, kes tegid projekti «Maale elama» logo kutseeksami raames.

«Logo mõte tuli kiiresti ja töö valmis kiiresti, vahest paari tunniga,» rääkis Matthias Jonathan Vaino. «Olen ise maal kasvanud ning lasin seal oleva avaruse ja vabaduse käiku. Kasutasin ümaraid kujundeid, sest maal pole midagi kandilist.»

Kodanikuühenduste projekti «Maale elama» korraldajad palusid Tartu kunstikooli noortel oma ettevõtmisele kujundada logo, mis aitab külakogukondadel end välja pakkuda väärt elukeskkonnana ning leida niimoodi uusi elanikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles