Maadlejad kogusid Tartu meistrivõistluste eel vormi võistledes

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu MV kadettidele.
Tartu MV kadettidele. Foto: Maria Kilk

Tartu kreeka-rooma maadlussportlastel on tihe võistluskalender, mis kulmineerub 23. veebruaril linna meistrivõistlustega. Siis selguvad linna meistrid täiskasvanute- ja õpilaste vanusegruppides.

Nädalavahetusel peetud kadettide jõuproovil oli kõige pingelisem võistlus kuni 42 kg ja 46 kg kaalukategoorias. Poistel tuli maadelda koguni neli ringi, märkis maadlustreener Voldemar Press.

Kuni 42 kg kaalus said kaksikvõidu TÜ ASK noored. Kulla võttis Silvio Soosaar ja hõbeda Vallo Ainsar.

Kuni 46 kg kaalus sai juba teise meistritiitli ja kuldmedali Märt Kuld (Kalev/ Englas SK), teiseks tuli EMÜ SK esindaja Matti-Matias Sivula.

Teised võitjad olid Sander Reemets (EMÜ SK), Ott Heliste (TÜ ASK), Magnus Hiie (Kalev/Englas SK).

Tüdrukutest võitsid Viktoria Vesso (EMÜ SK), kes sõpruskohtumises poistega on peaaegu alati võitnud. Nii ka sel korral. 11- aastane tüdruk on omandanud sedavõrd hästi nii kaitse- kui ründevõtted, temalt on mida õppida, lisas Press. Võitja oli ka Anette Traks (TÜ ASK).

Lisakaaludes võistlesid kergemad ja nooremad poisid. 7-11-aastaste võitjad olid Kristo Keero (Kalev/Englas SK) ning Andreas Lõvi (TÜ ASK).

Võistkondlikus arvestuses oli Kalev/Englas SK seekordki võitja. Pressi hinnangul on oma osa selles Tamme staadioni renoveeritud maadlussaalil, mis pakub häid treenimisvõimalusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles