Jääkeldris sai digiallkirjad ERMi uue hoone ehitusleping

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Rahva Mmuuseumi uue hoone ehituslepingu allkirjastamine. Pildil vasakult kultuuriminister Rein Lang, Riigi Kinnisvara ASi juhatuse esimees Jaak Saarniit, OÜ Fund Ehitus juhatuse esimees Ott Kikkas ja ERMi direktor Tõnis Lukas.
Eesti Rahva Mmuuseumi uue hoone ehituslepingu allkirjastamine. Pildil vasakult kultuuriminister Rein Lang, Riigi Kinnisvara ASi juhatuse esimees Jaak Saarniit, OÜ Fund Ehitus juhatuse esimees Ott Kikkas ja ERMi direktor Tõnis Lukas. Foto: Kristjan Teedema

Eesti Rahva Muuseumi (ERM) Raadil asuvas jääkeldris andsid täna ennelõunal ERMi uue hoone ehituslepingule digiallkirjad Riigi Kinnisvara ASi juhatuse esimees Jaak Saarniit (keskel vasakul) ja suure hoone ehituse peatöövõtja, OÜ Fund Ehitus juhatuse esimees Ott Kikkas. Tähtsa sündmuse tunnistajateks olid kultuuriminister Rein Lang ja ERMi direktor Tõnis Lukas.

«ERMi uue hoone ehitamine on tõsine ja huvitav töö, sest tehnilised lahendused on väga keerulised ja unikaalsed,» ütles Ott Kikkas. «Aga küll me hakkama saame! Meil on ehitamiseks aega 33 kuud ja kaasame sellele objektile Eesti parimad ehitajad.»

Ehitusmehed asuvad Raadil meie rahvusmuuseumi uue hoone kallal tööle 11. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles