VK Janika rühmad võitsid maailmakarikaetapilt kaks hõbedat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika Sunshine
VK Janika Sunshine Foto: Janika Mölder

Nädalavahetusel Budapestis toimunud rühmvõimlemise MK-etapilt naasevad võimlemisklubi Janika rühmad Sunshine ja JuniorTeam hõbemedalitega.

Juunioride rühm Garnett lõpetas esimese MK-etapi tugeva kuuenda kohaga. Kuldmedali noppis mõlemas vanusklassis Venemaa ja pronksi sai Soome.

VK Janika Sunshine´i ja Juunior Team´i treenerid Kristiina Noor ja Maarja Jaanovits jäid tüdrukute etteastetega Budapestis  rahule. Mõlemad võistkonnad olid uute kavadega väljas esimest korda. Sunshine'i kava, mille on koostanud Soome koreograaf Antton Laine, sai kohtunikelt ja publikult väga sooja vastuvõtu.

VK Janika Garnett treener Grete Reimand oli hoolealuste etteastega samuti rahul, sest kava sooritati emotsionaalselt ja ilma viperusteta.

Kõik kolm võistkonda saabuvad Eestisse esmaspäeval. Juba teisipäeval algab viimane treeningnädal enne Tartus toimuvat Miss Valentine turniiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles