Taaskasutuslaadal äritseti talvekaubaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjonil müügiks läinud tippsportlaste tähenduslikud rõivad.
Oksjonil müügiks läinud tippsportlaste tähenduslikud rõivad. Foto: Margit Saar

Laupäeval said kõik soovijad A.Le Coqi spordimajas oma talvespordivarustust kas maha müüa või hoopiski kellegi vanade vahenditega täiendada. «Eriti hinnas olid sellel laadal just suusad ja uisud, ilmselt on põhjuseks sporti soosivad talveilmad,» arvas laada korraldaja ja SA Tartu Sport müügijuht Margit Saar.

Kavas oli ka heategevuslik oksjon, mille käigus müüdi maha Jaak Mae Oslo MM-i aegne võistlusriiete komplekt, Ain-Alar Juhansoni Lanzarote Ironmani võistluskombe, Allan Orase maastikumaratoni EM-i võitjasärk, Eveli Saue Vancouveri OM-i numbrisärk ja Aleksander Tammerti  poolt annetatud kaks särki.

Kogu oksjoni ja niisama annetustena tulnud tulu läks Tartu Ülikooli kliinikumi lastefondile kõnniroboti juurde kuuluvate rakmete ostmiseks.

Korraldajad plaanivad järgmise sporditarvete taaskasutuslaada korraldada kevadel, mil põhirõhk on kevad-suvistel sporditarvetel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles