Raad astub tartlaste ette

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu raekoda.
Tartu raekoda. Foto: Sille Annuk

Tartu linnavalitsuse teatel tahab linnavõim astuda rahva ette, et rääkida elanikega silmast silma Emajõelinna puudutavatel teemadel. Teade ei täpsusta, miks on tarvis rääkida kodanikega linna arengust just nüüd, mil kohalikud valimised pole enam mägede taga.

Linlased on kutsutud raekoja saali teisipäeval, 29. jaanuaril kell 17. Tartu linnapea Urmas Kruuse ja abilinnapead räägivad linna arengust ning vastavad Tartut puudutavatele

küsimustele.

«Kuigi meil on mitmeid suhtluskanaleid, on selline vahetu kohtumine nii linnavalitsuse kui ka rahva jaoks parim võimalus linnas toimuvat tundma õppida,» leidis meer Urmas Kruuse. Ühtlasi avaldas ta heameelt, et elanike aktiivsus linna puudutavates teemades on kasvanud ning rõhutas, et tagasiside on raele oluline.

Kel soovi, saab linnajuhtimist puudutavaid küsimusi juba enne kohtumist edastada e-posti aadressile linnapea@raad.tartu.ee, telefonil 736 1101 või jätta need kirjalikult Tartu linnavolikogu- ja linnavalitsuse infokeskusesse raekojas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles