Ilmus veebiajakirja Lehter kolmas number

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta viimasel päeval ilmus Tartu loomemajanduskeskuses tegutsevate ettevõtete Disainimaja ja Pimik eestvedamisel veebiajakirja Lehter kolmas number (www.lehter.eu), kus tutvustatakse loomeinimesi, jagatakse muljeid huvitavatest kohtumistest ja antakse nõu neile, kes soovivad oma kätega midagi meisterdada.

Ajakirja peatoimetaja Hedviga Vei sõnul pakub Lehter sisukat ja ka meelelahutuslikku lugemist, mille abil võtta aeg maha ja end uuesti laadida.

Ajakirjanumbri avalooks on intervjuu filmimees Jaak Kilmiga. Lehtris on teinegi usutlus – Tartu kunstimuuseumi teadusdirektori Tiia Talvistuga.

Oma armastusest vintage´i vastu räägivad näitlejanna Maarja Jaksobson ja fotograaf Merylin Püss, Hiina reisi muljeid jagab graafiline disainer Maria Laanelepp, Iisraelis elamisest ja loomingust räägib disainer ja illustraator Piia Harris-Põdersalu ning kunstikuraator Reigo Kuivjõgi jagab muljeid kunstisidemete loomisest Montenegroga.

Lehter jagab ka õpetusi, kuidas valmistada liivakaarte ja näärikonservi. Tavakohaselt on Lehtris moeseeriad: üks on stiilsete tartlaste piltidest ja teine Andres Keili autorimoefotodest.
Lisaks Hedviga Veile (Disainimaja) teevad ajakirja kujundaja Maria Laanelepp (Mikser Creative Studio) ja fotograaf Andres Keil (Pimik).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles