Tartu aasta tegu on vaksalihoone ootesaali valmimine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu vaksalihoone ootesaali avamispidu 25. juulil.
Tartu vaksalihoone ootesaali avamispidu 25. juulil. Foto: Sille Annuk

Postimees ja Tartu linnavalitsus kutsusid taas tartlasi ja teisigi Tartu sõpru valima Tartu aasta teo. Ligi viis tuhat hääletajat valisid selle aasta teoks vaksalihoone ootesaali valmimise.

Parasjagu käib raekoja saalis aasta teo parimate väljakuulutamine ja autasustamine. Kümne äramärgitud teo hulka pääsesid ka Kalevi 17 renoveerimine ja Tartu loomemajanduskeskuse majade kompleksi valmimine. Samuti Kalevi Veemotoklubi üliedukas aasta rahvusvahelistel tiitlivõistlustel (MMi I, II ja III koht ja EMi I ja kaks III kohta).

Oluliseks pidasid hääletajad veel rahvusvaheline füüsikaolümpiaad IPhO2012 korraldamist Tartus, endise sünnitusmaja ümberehitust sotsiaal- ja haridusteaduskonna õppehooneks Toomel, seikluspargi avamist ning Tartu võrkpallimeeskonna võitu Schenkeri ühisliigas ja Eesti meistrivõistlustel.

Hääli said ka Eesti Biokeskuse ja geenivaramu uue tipptasemel teadushoone valmimine, Tartu džässiklubi uus kodu ja uus hingamine Ülikooli kohvikus, Tartu sügisjooksu taasalustamine ja Tartu 1. linnamaratoni korraldamine ning muusikasuvi Antoniuse õues.

Tartu linna ja Postimehe koostöös anti aasta teo tiitel välja juba 15. korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles