TÜ ASK aitas Lastefondil koguda raha kõnnirakmete jaoks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk jõuluvõistluselt.
Hetk jõuluvõistluselt. Foto: Ivo Hunt / TÜ ASK

Jõulude eel korraldas Tartu Ülikooli Akadeemiline spordiklubi kergejõustiku jõuluvõistluse lastele, mille osavõtutasu läks Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile. Võistluse ning heategevusliku oksjoniga kogunes Lastefondile kokku 500 eurot, mida kasutatakse laste kõnnirakmete soetamiseks.

Laupäeval, 15. detsembril Tartu Ülikooli spordihoones toimunud kergejõustiku jõuluvõistlusel osales kokku 320 last üle Eesti ja ka külalisi Lätist. Võisteldi lühemal ja pikemal jooksudistantsil ja kaugushüppes.

Samal õhtul toimunud TÜ ASKi parimate sportlaste tunnustusõhtul peetud heategevuslikul oksjonil läksid teiste asjade seas kaubaks nii TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe meistrisärk, juhatuse esimehe Andres Liinati poolt välja pandud jõulupuu kui ka Grete Treieri jalgrattaklubi müts. Kõik oksjoni tulud läksid samuti Lastefondile.

Nende kahe üritusega õnnestus TÜ ASKil Lastefondi jaoks kokku koguda 500 eurot, mida kasutatakse liikumisraskustega laste kõnnirakmete soetamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles