Elleri koolis esineb Vaiko Eplik loenguga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaiko Eplik
Vaiko Eplik Foto: SCANPIX

Täna kell 13.30 on Elleri kooli saalis loengusarja «Muusikust tegusaks ettevõtjaks» külalislektoriks tuntud muusik Vaiko Eplik. Muusik räägib karjäärist, loomingust ja ettevõtlusest muusikamaailmas.

Nädal tagasi Tartus menuka kontserdi andnud Eplik kohtub kõigi huvilistega ja on valmis vastama ka küsimustele, teatasid korraldajad.

Loengusari on üks osa Elleri koolis mullu alanud projektist «Muusikust tegusaks ettevõtjaks. Loomemajandusklubi loomine», millega soovitakse läbi huvitegevuse arendada noorte muusikute ettevotlikkust ehk valmistada neid ette reaalseks eluks muusikuna. Raha loenguteks eraldas Euroopa Sotsiaalfond.

Lisaks loengusarjale on kool korraldanud veel ettevõtluse ööpäevalaagreid äriplaani koostamiseks, akadeemilise öö, kus leidis aset kohtumine Marju Lauristiniga, õppereise Alatskivi lossi ja Tallinnasse, kus kohtuti samuti ettevotlike inimestega.

Uueks õppeaastaks on planeeritud loengud ajajuhtimisest, reklaamide kujundamisest, sihtgrupist ning teistelgi teemadel. Juunikuuni vältava projekti kohta saab lugeda siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles