Kaubamajas avatakse Onu Eskimo jäätisekohvik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätis
Jäätis Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

AS Balbiino avab täna pärastlõunal Tartu kaubamajas Onu Eskimo jäätisekohviku, kus hakatakse pakkuma lahtist koorejäätist, jogurtijäätist ning sorbetti.

Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk ütles, et niisugune kohvik on Eestis esimene. «Ja loodetavasti mitte viimane,» lausus Kolk, kelle sõnul saab uues kohvikus osta kõiki Balbiinos toodetavaid koorejäätisi. Lisaks jogurtijäätist ja sorbetti ehk piimavalguta jäätist, mis koosneb vahustatud ja külmutatud puuviljapüreest.

Kolgi sõnul saab klient valida meelepärase suurusega vahvlitopsi või kausikese, kuhu jäätis serveeritakse ning soovi korral kaunistatakse marjade või kommidega. Samuti pakub kohvik jäätisekokteile ja kohvi. Jäätist saab osta kaasa, kuid ka kohapeal on leti ääres istumiseks toolid.

«Kohvik on eriline veel selle poolest, et Evald Rooma asutatud Eesti esimene jäätisekohvik asus sealt vaid saja meetri kaugusel, vana turuhoone kõrval,» sõnas Kolk. Tänavu suvel 101-aastaseks saanud Rooma ise kahjuks avamisele ei tule, kuid avamisel saab näha tema videotervitust. Samuti on võimalik osta Onu Eskimo banaani- ja vanilliplombiiri. Kohviku avab kell 15.30 linnapea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles