Suusalaadal kruvis pinget mitmevõistlus

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige rohkem pinget pakkus kinnikaetud jääplatsil mitmevõistlus trenažööridel.
Kõige rohkem pinget pakkus kinnikaetud jääplatsil mitmevõistlus trenažööridel. Foto: Sille Annuk

Suusahuvi on juba kaua enne püsiva lume tulekut üles krutitud. See ilmnes selgesti Lõunakeskuses, kus MTÜ Suusahullud korraldas laada.

Esimestel tundidel käis tarvitatud suusavarustuse müügiplatsilt üle justkui suur sula kevadisest hangest. Ostuhuvi jagus ka uudistoodangu müügilettide ette ja suusahoolde töötubadesse. Ja lumelauavõistlusalale, kus plasttoru pidi liuelnud uljurid maandusid ehtsale, kuid vesisele lumele.

Kõige rohkem pinget pakkus kinnikaetud jääplatsil mitmevõistlus trenažööridel. Omaette võistlesid koolid (võitis Kivilinna gümnaasium), spordiklubid (parim Arctic), sportlased (sõudjad) ja prominendid.

Viimaste hulgas oli edukaim Postimehe nelik, kellest pildile on jäänud Art Soonets (paremalt) ja teda ergutav Meelis Luht.

Järgnesid Tartu linnavalitsus eesotsas linnapeaga, Sky Plus, Vanemuine (pildil vasakult Karol Kuntsel ja Markus Luik) ning ETV «Ringvaate» võistkond. Viimane tegi samal ajal saadet. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles