Portaal kogub linnulennuvaateid Eestimaast

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti valminud panoraamvaade Piirissaarele. Ekraanitõmmis estonia360.ee portaalist.
Hiljuti valminud panoraamvaade Piirissaarele. Ekraanitõmmis estonia360.ee portaalist. Foto: Estonia360.ee

Ligikaudu 90 erinevat paika kaunist Eestimaast on õhust üles pildistanud portaali estonia360.ee käivitanud firma CopterCam OÜ. Panoraamvaateid saavad kõik huvilised sealtsamast ka nautida.

Teiste seast leiab vaateid linnadele nagu näiteks Tallinn, Tartu, Paldiski, Põltsamaa võru aga ka näiteks panoraame jääminekust Pärnu jõel või Matsalu rahvuspargist.

Seni viimane panoraam on vaade Piirissaarele. Peipsiäärsest kandist on aga peagi tulemas lisa, ütles CopterCam OÜ juht Joel Tammet.

«Võtsime sellise eesmärgi kajastada Eestimaad uuest vaatenurgast,» märkis Tammet. Eestimaa õhust pildistamine jätkub ning perioodiliselt lisanduvad portaali uued panoraamid.

«See on pidev protsess,» ütles Tammet ja lisas, et parasjagu ootab ülespanekut enam kui 20 uut panoraamvaadet, ning toormaterjali lisandub iganädalaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles